• :
  • :
Cancelaria: 0(22) 26 46 44 Pentru petiții : 0(22) 26 46 43
Linia specializată anticorupţie ANSA : 022-290-800 Linia Verde: 0 800 800 33; viber 067675544 (8.00-16.00)

r Agenţia Naţională
pentru Siguranţa Alimentelor

Macromex recheamă produsele de înghețată La Strada Capsune Compania Macromex, in calitate de proprietar al marcii de inghetata La Strada, produsa in Franta, a fost informata de catre unul din furnizorii sai cu privire la o problema a stabilizatorilor de plante, al caror continut de oxid de etilena depaseste limitele premise de reglementarile in vigoare.  Acest fapt are impact asupra anumitor produse La Strada.

Stabilizatorii pe baza de plante folositi in producerea inghetatei La Strada sunt folositi in cantitati extrem de mici in produsele finite, astfel incat consideram ca nu prezinta un risc pentru sanatatea consumatorilor.

Rechemarea se aplică NUMAI pentru următoarele produse din imagini:

Colaborăm cu autoritățile competente în materie de siguranță alimentară și cu clienții noștri vânzători cu amănuntul pentru a ne asigura că toți consumatorii sunt informați de rechemare. 

Sfaturi pentru consumatori: 

Dacă ați achiziționat unul sau mai multe dintre produsele impactate și doriți să solicitați rambursarea costului, vă rugăm să returnati, la magazinul de la care ati cumparat, produsul sau ambalajul din loturile mentionate in lista, până la data de 16.08.2021. 

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați Macromex la: calitate@macromex.com. Această rechemare a fost inițiată în interesul consumatorilor noștri. Ne pare rau si ne cerem scuze sincere pentru orice neplăceri cauzate.