Siguranta alimentelor
- Direcția Supravegherea Unităților de Producere a Alimentelor de Origine Animală
-
Lista unităților autorizate care produc si procesează alimente de origine animală
1. Unități de activitate generală (depozite frigorifice)
2. Carne de ungulate domestice
3. Carne de pasăre și logoorfe
4. Carne mărunțită, preparate din carne
5. Produse din carne
6. Produse de pescuit
7. Lapte crud si produse lactate
8. Ouă și produse din ouă
9. Miere - Direcția Supravegherea Unităților de Producere a Alimentelor de Origine Vegetală
-
Tab content 2.
- Direcția Supravegherea Comerțului, Distribuției și Consumului Produselor Alimentare
-
Tab content 2.
- Proceduri, Ghiduri, Recomandări utile
-
- Proiect Metrologie criteriu de risc nou
- Lista de verificare a produselor vitivinicole
- Lista de verificare a producerea produselor alcoolice
- Lista de verificare a producerea alcoolului etilic
- Lista de verificare a producerii berii
- Lista de verificare a produselor IGP DOP
- Lista de verificare a depozitelor specializate pentru băuturi alcoolice
- Abatoare de Carne rosie
- text
- Abatoare Carne de pasăre și ouă
-
Tab content 2.
- Unități de procesare/producere lapte și produse lactate
-
Tab content 2.
- Unități de producere pește și produse din pește
-
Tab content 2.
- Unități de producere miere și produse apicole
-
Tab content 2.
- Ordine, Dispoziții
-
Tab content 2.