• :
  • :
Cancelaria: 0(22) 26 46 44 Pentru petiții : 0(22) 26 46 43
Linia specializată anticorupţie ANSA : 022-290-800 Linia Verde: 0 800 800 33; viber 067675544 (8.00-16.00)

Siguranta alimentelor

Direcția Supravegherea Unităților de Producere a Alimentelor de Origine Animală

Lista unităților autorizate care produc si procesează alimente de origine animală
1. Unități de activitate generală (depozite frigorifice)
2. Carne de ungulate domestice
3. Carne de pasăre și logoorfe
4. Carne mărunțită, preparate din carne
5. Produse din carne
6. Produse de pescuit 
7. Lapte crud si produse lactate
8. Ouă și produse din ouă
9. Miere

Direcția Supravegherea Unităților de Producere a Alimentelor de Origine Vegetală

Tab content 2.

Direcția Supravegherea Comerțului, Distribuției și Consumului Produselor Alimentare

Tab content 2.

Proceduri, Ghiduri, Recomandări utile

 

 

  1. Proiect Metrologie criteriu de risc nou
  2. Lista de verificare a produselor vitivinicole
  3. Lista de verificare a producerea produselor alcoolice
  4. Lista de verificare a producerea alcoolului etilic
  5. Lista de verificare a producerii berii
  6. Lista de verificare a produselor IGP DOP
  7. Lista de verificare a depozitelor specializate pentru băuturi alcoolice
Abatoare de Carne rosie
text
Abatoare Carne de pasăre și ouă

Tab content 2.

Unități de procesare/producere lapte și produse lactate

Tab content 2.

Unități de producere pește și produse din pește

Tab content 2.

Unități de producere miere și produse apicole

Tab content 2.

Ordine, Dispoziții

Tab content 2.