• :
  • :
Linia Fierbinte: 0 800 800 33 Informații : 0(22) 26 46 40
Linia naţională anticorupţie : 0 800 555 55 Comunicarea Accidentelor de muncă

r Agenţia Naţională
pentru Siguranţa Alimentelor

Oleg LIȘCENCO - Director General Adjunct al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor

OLEG LIȘCENCO,

Director General Adjunct al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor

Data nașterii:

30 mai 1973

Locul nașterii:

s. Bulboaca, r. Anenii-Noi

E-mail:

oleg.liscenco@ansa.gov.md

Telefon:

+373-22-264-660

Starea civilă:

căsătorit, trei copii

 

 

STUDII:

 

2004-2007

Academia de Administrare Publică a Republicii Moldova, studii superioare de master, specializarea Management, diplomă seria AM nr. 012045.

1993-1998       

Universitatea Agrara de Stat din Moldova, Facultatea de Medicină Veterinară, specializarea doctor medic veterinar, diplomă seria AL nr. 009671.

1990-1991

Colegiul de Medicină Veterinară, s. Carmanova, r. Grigoriopol

1980-1990

Școala medie, s. Bulboaca, r. Anenii-Noi, diplomă de studii medii.

 

 

ACTIVITATEA PROFESIONALĂ:

2020-prezent

Director general adjunct, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor.

2013-2020

Inspector principal, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor Direcția Teritorială pentru Siguranță Alimentelor mun. Chișinău.

2011-2013

Specialist principal, Agenția sanitar-veterinară și pentru siguranța produselor de origine animală, Direcția municipală pentru siguranța produselor de origine animală Chișinău

2011 

Vicepreședinte al raionului Anenii Noi.

2008-2011

Șef de Direcție, Agenția sanitar-veterinară și pentru siguranța produselor de origine animală, Direcția raională sanitar-veterinară pentru siguranța produselor de origine animală Anenii-Noi.

2003-2008

Medic veterinar, SRL „Ro Ma Ghe”, Chișinău

2000, 2003

Medic veterinar, Serviciul Sanitar Veterinar de Stat, mun. Chișinău.

1998-2000

Medic veterinar principal, Fabrica de păsări „ANINA”, s. Hîrbovăț, r. Anenii Noi.

 

 

STAGII PROFESIONALE:

08-14.10.2017

Vizită de studiu ”Implementation of the EU legal requirements on catering and retail”, Letonia, Riga.

07.11-08.12.2016

Certificat de absolvire a programului Knowledge Co-Creation Program (Country Focus) on Hygiene and Quality Management for Animal Source Foods, organizat de Agenția Internațională de Cooperare a Japoniei, or. Obihiro, reg. Hokkaido.

07.03-11.03.2016

Better Training for Safer Food Certificate, Grecia, Atena.

LIMBI VORBITE:

limba română (nativă), limba rusă, limba portugheză, limba franceză.