• :
  • :
Linia Fierbinte: 0 800 800 33 Informații : 0(22) 29 08 00
Linia naţională anticorupţie : 0 800 555 55 Comunicarea Accidentelor de muncă

r Agenţia Naţională
pentru Siguranţa Alimentelor

Subdiviziunea Teritorială pentru Siguranța Alimentelor Cahul participă la celebrarea Zilei Europei 2019 la CahulCu ocazia celebrării Zilei Europei 2019 la Cahul, pe data de 18 mai curent Subdiviziunea Teritorială pentru Siguranța Alimentelor Cahul participă la evenimentele dedicate acestei sărbători cu informații despre domeniile de activitate a Agenției, materiale promoționale, ghiduri, ș.a.

De asemenea, la eveniment sunt prezenți și colaboratorii subdiviziunii ANSA receptivi și gata pentru a oferi răspuns la întrebările vizitatorilor, în cortul special amenanjat din Orășelul European în Piața Independenței din or. Cahul.

Vă așteptăm pe toți cei care încă nu au reușit să ne viziteze!

De notat, că pe parcursul ultimilor ani, sistemul de siguranță al alimentelor al Republicii Moldova s-a dezvoltat cu suportul statelor-membre ale Uniunii Europene și prin prisma a diverse instrumente de asistență externă din partea Comunității Europene. Împreună cu partenerii europeni, ANSA și-a orientat și consolidat eforturile în direcția implementării reformelor prioritare.