• :
  • :
Linia Fierbinte: 0 800 800 33 Informații : 0(22) 26 46 40
Linia specializată anticorupţie ANSA : 022-290-800 Comunicarea Accidentelor de muncă

r Agenţia Naţională
pentru Siguranţa Alimentelor

Directorul general adjunct al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, dl Oleg Lișcenco, a efectuat o vizită de lucru în raioanele Ștefan-Vodă și CăușeniDirectorul general adjunct al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, dl Oleg Lișcenco, a efectuat o vizită de lucru în raioanele Ștefan-Vodă și Căușeni. Astfel, au fost vizitate Postul de inspecție la frontieră Tudora–Starokazacie și Direcția Teritorială pentru Siguranța Alimentelor Căușeni (cu raza de acoperire și a raionului Ștefan-Vodă).

Pe parcursul vizitei, dl Oleg Lișcenco a avut o întrevedere cu un reprezentant al mediului de afaceri, deținător de plantații de pomi fructiferi și depozit frigorific, în cadrul căreia s-a discutat despre cele mai stringente probleme cu care se confruntă agricultorii din acest sector. Vizita conducerii ANSA a coincis cu perioada de  prelevare a probelor pentru investigații de laborator, cu scopul de a efectua certificarea la exportul produselor agricole.

La fel, în cadrul întrevederii cu reprezentanții Direcției Teritoriale pentru Siguranța Alimentelor Căușeni (cu raza de acoperire și a raionului Ștefan-Vodă), au fost discutate problemele curente care apar la nivel de organizare a activităților și soluționarea lor.