• :
  • :
Cancelaria: 0(22) 26 46 44 Pentru petiții : 0(22) 26 46 43
Linia specializată anticorupţie ANSA : 022-290-800 Linia Verde: 0 800 800 33; viber 067675544 (8.00-16.00)

r Agenţia Naţională
pentru Siguranţa Alimentelor

Conferința de dare de seamă și alegeri a Sindicatului ANSALa data de  21 februarie 2020, în incinta Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor s-a desfășurat Conferința de dare de seamă și alegeri a Sindicatului ANSA.

La lucrările conferinței au participat: dl Vladislav COTICI, director general al Agenției, dl Vasile MĂMĂLIGĂ, Președinte interimar al Federației Naționale a Sindicatelor din Agricultură și Alimentație ”Agroindsind” din Republica Moldova, membrii de sindicat din cadrul Agenției, posturilor de inspecție la frontieră și subdiviziunilor teritoriale pentru siguranța alimentelor  ale Agenției.

Ședința a fost prezidată de dl Vasile Mămăligă , președinte interimar al FNSAA ”Agroindsind”.

Cu un mesaj de salut delegaților a venit dl Vladislav COTICI, Directorul general al Agenției în care a menționat importanța conlucrării administrației cu sindicatul.

Conferința a examinat următoarele chestiuni

  1. Raportul despre activitatea Comitetului sindical al ANSA pentru perioada 2013-2019.
  2. Raportul Comisiei de cenzori a Sindicatului ANSA.
  3. Alegerea Președintelui sindicatului ANSA.
  4. Alegerea membrilor Comitetului sindical al ANSA.
  5. Alegerea Vicepreședinteluisindicatului ANSA
  6. Alegerea Comisiei de cenzori/cenzorului.

 

Urmare a finalizării lucrărilor Conferinței în funcția de președinte al Sindicatului ANSA a fost aleasă dna Larisa Punga și o nouă componență a Comitetului sindical.

Președintele sindicatului și-a exprimat convingerea, că noua componență a Comitetului sindical va realiza prin fapte concrete, activism, solidaritate şi buna organizare, noi performanțe în activitatea de protecție social-economică a membrilor de sindicat.