• :
  • :
Cancelaria: 0(22) 26 46 44 Pentru petiții : 0(22) 26 46 43
Linia specializată anticorupţie ANSA : 022-290-800 Linia Verde: 0 800 800 33; viber 067675544 (8.00-16.00)

r Agenţia Naţională
pentru Siguranţa Alimentelor

Astăzi, 23 iunie, sărbătorim Ziua Funcționarului Public.Astăzi, 23 iunie, sărbătorim Ziua Funcționarului Public.

Este un bun prilej pentru a mulţumi tuturor funcționarilor publici pentru munca și efortul depus în asigurarea activității  administraţiei publice din Republica Moldova precum și pentru dedicația de care dau dovadă in interesele serviciul cetățeanului şi a statului. 

De profesionalismul și integritatea, onestitatea fiecăruia dintre noi depinde încrederea cetățenilor în instituțiile statului, sigurața alimentară și bunăstarea acestei țări. 

Sunt onorat să fac parte din această echipă de succes a funcționarilor publici cu un potențial enorm de muncă și cu o dorință de a promova tinerii pentru o carieră de succes în instituțiile statului. Folosesc acest prilej pentru a-mi exprima recunoştinţa pentru munca angajaţilor în serviciul public şi să încurajez tinerii să vină în acest sector strategic pentru țara.

Cu ocazia acestei sărbători, 4 funcționari publici din cadrul ANSA au fost încurajați cu diplome de onoare din partea Guvernului Republicii Moldova, semnate  de Prim-Ministru Interimar pentru activitate prodigioasa, ireproșabila, dedicatie si implicare activa in activitățile ANSA.

Astăzi, în cadrul unei ședințe solemne, au fost înmânate diplomele de onoare pentru cei mai activi funcționari publici din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor

Stimați colegi, 
Cu prilejul Zilei profesionale, vreau să vă felicit și să 
vă doresc multă sănătate și o carieră profesională de succes.  

Vladislav COTICI, 
Director general al Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor