Actualizat pe: 27 iulie 2016 |
27.07.2016

Directorul general ANSA, Gheorghe Gaberi a participat la Moscova, în cadrul delegaţiei din partea R.Moldova, la o şedinţă de lucru, consacrată ameliorării şi extinderii cooperării în plan economic dintre R. Moldova şi Federaţia Rusă. 

Continuare...
25.07.2016

Directorul General ANSA, Gheorghe Gaberi a participat azi, la Universitatzea Agrară de Stat, la ceremonia de înmânare a diplomelor de absolvire a facultăţii de medicină veterinară.

Continuare...
25.07.2016

Conform Programului național de monitorizare a reziduurilor de pesticide și conținutului de nitraţi în produse de origine vegetală, în urma controalelor efectuate, inspectorii Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor au depistat un lot neconform de tomate, produs în R. Moldova.  

Continuare...
22.07.2016

O delegație a Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor din România (ANSVSA) s-a aflat în vizită de lucru la Chișinău, pentru a supune dezbaterilor o serie de chestiuni de interes comun ce țin de legislația sanitar-veterinară și pentru siguranța alimentelor. 

Continuare...
19.07.2016

Având în vedere perioada cu temperaturi înalte (caniculă), ANSA adresează consumatorilor următoarele recomandări și sfaturi la procurarea şi consumarea produselor alimentare pentru a evita toxiinfecţiile alimentare procuraţi produsele alimentare numai din unităţi comerciale sau spaţii autorizate  sanitar-veterinar şi evitaţi produsele care nu corespund cerintelor organoleptice.

Continuare...