Actualizat pe: 25 mai 2017 |
25.05.2017

În cadrul briefingului, la care au participat Directorul General ANSA, Gheorghe Gaberi şi Andrei Balan, şef al Direcţiei Coordonarea posturilor la frontieră, a fost tratată tema privind decizia Ucrainei de a permite tranzitul produselor alimentare prin segmentul transnistrean al frontierei numai cu acordul ANSA.

Continuare...
24.05.2017

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor invită reprezentanţii massmedia la briefingul de presă privind decizia Ucrainei de a permite tranzitul produselor alimentare prin segmentul transnistrean al frontierei numai cu acordul ANSA.

Continuare...
24.05.2017

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor convoacă o masă rotundă cu genericul „Cerinţe sanitar-veterinare aplicate la importul de produse de origine animală în Republica Moldova”.

Continuare...
23.05.2017

În mass-media, în special la unele posturi de televiziune cu acoperire naţională, sunt plasate materiale, care interpretează eronat starea de lucruri privind calitatea produselor agricole de origine vegetală, conţinutul de pesticide în fructe şi legume, şi, astfel duc în eroare consumatorii. 

Continuare...
24.05.2017

Pe teritoriul Republicii Moldova cazuri de boli infecțioase nu s-au înregistrat:

Organizația Mondială pentru Sănătate Animală (OIE) a declarat următoarele boli infecțioase în țările limitrofe

Continuare...