Actualizat pe: 26 august 2016 |
26.08.2016

În sala de şedinţe a sediului ANSA a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către funcţionarii publici confirmați recent în funcție.

Continuare...
25.08.2016

Azi,  la Stăuceni, în Casa de Cultură a Colegiului de Viticultură şi Vinificaţie a avut loc întrunirea la nivel naţional a producătorilor şi exportatorilor  de fructe şi legume, întrunire organizată de Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor. 

Continuare...
25.08.2016

Pe teritoriul Republicii Moldova a fost înregistrat un caz pozitiv de rabie la un câine în r. Edineț, confirmat în secţia virusologie, I.P.CRDV.

În țările limitrofe și în lume, către Organizația Mondială pentru Sănătate Animală (OIE) au fost declarate următoarele boli infecțioase:

Continuare...
24.08.2016

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor atenţionează importatorii de produse alimentare de origine animală despre pericolul de răspândire a pestei de porcină africană. 

Continuare...
24.08.2016

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor invită reprezentanţii mass media la întrunirea la nivel naţional a producătorilor şi exportatorilor de fructe şi legume cu genericul: “Exportul produselor agricole de origine vegetală: aspecte privind cerinţele specifice de calitate şi fitosanitare, proceduri de perfectare a documentelor, bariere non-tarifare şi măsuri de impulsionare a exportului.”
Întrunirea va avea loc joi, 25 august 2016, orele 10.00 – 12.30, în incinta Colegiului Naţional de Viticultură şi Vinificaţie, mun. Chişinău, com. Stăuceni, str. Grătieşti, 1.

 

Continuare...