Actualizat pe: 27 septembrie 2016 |
27.09.2016

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), în parteneriat cu proiectul „Îmbunătățirea siguranței alimentelor în Republica Moldova”, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), cu suportul financiar al Ministerului Federal  pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei (BMZ), lansează activități de modernizare a sectorului avicol.

Continuare...
27.09.2016

În legătură cu modificările legislației în domeniul produselor de uz fitosanitar și fertilizanți, la ANSA, astăzi, a avut loc o ședință de lucru cu importatorii de agrochimicale. Directorul General al Agenției, Gheorghe GABERI a evidențiat rolul  benefic  al diminuării poverii administrative asupra mediului antreprenorial. 

Continuare...
27.09.2016

Directorul General al Agenţiei pentru Siguranţa Alimentelor, Gheorghe Gaberi și șeful Direcției protecția și sănătatea plantelor, Svetlana Lungu au participat la cea de a 5-a ședință a Consiliului Coordonator al Statelor membre a CSI, privind carantina plantelor, care a avut loc în capitala Kârgâstanului, Bișkek.

Continuare...
27.09.2016

Directorul General Adjunct al ANSA, Vsevolod Stamati, a întreprins o vizită de lucru în raionul Sângerei, unde a avut  o întâlnire cu colectivul Subdiviziunii teritoriale pentru Siguranța Alimentelor Sângerei. Directorul General Adjunct a luat cunoștință de situația și activitățile desfășurate de colaboratorii ANSA. 

Continuare...
21.09.2016

 Directorul General al Agenţiei pentru Siguranţa Alimentelor, Gheorghe Gaberi a plecat azi în Republica Kârgâstan, oraşul Ciolpon-Ate, unde timp de două zile (22-23 septembrie), va avea loc întrunirea Consiliului Coordonator al Statelor membre a CSI, privind carantina plantelor.

Continuare...