• :
  • :
Cancelaria: 0(22) 26 46 44 Pentru petiții : 0(22) 26 46 43
Linia specializată anticorupţie ANSA : 022-290-800 Linia Verde: 0 800 800 33; viber 067675544 (8.00-16.00)

Directorul General ANSA a întreprins o vizită la Expoziţia Internaţională „MOLDAGROTECH”Directorul General al Agenţiei pentru Siguranţa Alimentelor, Gheorghe Gaberi a vizitat ediţia de primăvară a expoziţiei „MOLDAGROTECH”, desfăşurate la „MOLDEXPO”,  la care sunt propuse agricultorilor cele mai moderne maşini agricole: tractoare, combine, dispozitive şi utilaje pentru lucrarea solului, servicii aferente agriculturii dar şi  divers material săditor pentru plantarea în condiţiile primăverii curente. 

În cadrul acestei vizite Directorul General ANSA a avut mai multe întrevederi cu producători agricoli veniţi la expoziţie din diferite zone ale republicii. În discuţiile întreţinute au fost abordate mai multe aspecte ale activităţii agricultorilor. Dl Gaberi a accentuat importanţa bunei pregătiri pentru apropiatele lucrări de câmp, insistând asupra calităţii recoltei care urmează a fi crescută, pentru ca fermierii să bineficieze, în urma comercializării, de venituri, care ar fi pe ptriva efortului depus.

În altă ordine de idei, Directorul General ANSA a vorbit despre necesitatea de  diversificare a sortimentului de pomi fructiferi. Ţara noastră are toate premisele să fie cunoscută pe piaţa externă nu doar pentru merele gustoase, dar  şi pentru alte fructe, cum  sunt cireşele, vişinele, prunele şi caisele care sunt în mare căutare în reţelele comerciale din Uniuea Europeană.

   

Serviciul de presă ANSA