• :
  • :
Cancelaria: 0(22) 26 46 44 Pentru petiții : 0(22) 26 46 43
Linia specializată anticorupţie ANSA : 022-290-800 Linia Verde: 0 800 800 33; viber 067675544 (8.00-16.00)

DRSA Căușeni a prezentat raportul de activitate în faţa reprezentanţilor administraţiei localeLa Căușeni s-a desfășurat ședința serviciilor desconcentrate în comun cu primarii și conducerea raionului. Din partea ANSA, la întrunire au participat Directorul General adjunct Vsevolod Stamati, șeful Direcției control seminicer Dumitru Rusu și Mihai  Porcescu - șef al serviciului supravegherea unităților de producere pește, miere și produse apicole.

Șeful DRSA Căușeni, Vitalie Agapii a prezentat raportul de activitate pentru 11 luni ale anului curent. Pe marginea raportului au avut loc dezbateri, mai mulți primari au venit cu propuneri de a mări numărul medicilor veterinari în localități și de a face reparație capitală la sediul Direcției care este deja proprietatea ANSA.

În alocuţiunea rostită, Vsevolod Stamati s-a axat pe activitatea Agenției pe cele trei segmente în ansamblu. În cadrul discuțiilor au fost abordate mai multe probleme ce vizează reforma structurilor centrale, salarizarea specialiștilor tineri, organizarea  licitațiilor de achiziționare a produselor alimentare pentru instituțiile de învățămănt școlare și preșcolare și riscurile privind răspăîndirea PPA.

La finele întrunirii Directorul General Adjunct a avut o întălnire cu colectivul DRSA Căuşeni. Angajații au venit cu mai multe solicitări cum ar fi reparația oficiilor și îmbunătățirea condițiilor de muncă, mărirea salariilor angajaților, suplinirea funcțiilor vacante și atragerea tinerilor specialiști.